Mogen we bij jou solliciteren? 

Bij Diract zijn we ervan overtuigd dat een goed product en innovatie altijd nieuwe deuren openen. Dit geldt niet alleen voor ons als bedrijf, maar zeker ook voor jou als individu en professional. Op elk niveau liggen er mogelijkheden om vaardigheden en ambities om te zetten in kansen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Kortom, wij willen ons bij jou introduceren, gaan op zoek naar een perfecte match en doen een open sollicitatie … naar jou.  

Een overzicht van jouw kansen in verschillende rollen vind je hieronder. Ons CV tref je hier…en we zijn ook geïnteresseerd in die van jou! 

EEN WORKATION – OMDAT HET KAN

In februari en maart bivakkeerde onze functioneel consultant Jesse Engels in Surabaya, op het Indonesische eiland Java. Jesse is geboren in…

DE LIJNEN KORT, SNEL SCHAKELEN

Stefan kwam bij Diract terecht tijdens zijn afstuderen aan de HBO Informatica, alweer negen jaar geleden. “Gewoon blijven plakken en nooit meer…

All vacancies

Applicatie ontwikkelaar

IT

Functioneel consultant

Consultant

Technisch support engineer

Support

Pluspunten

Flexibele werktijden

Studieregeling

Hybride werken 

Fietsplan

Mobiel van de zaak

Laptop van de zaak

Auto van de zaak

Bonusstructuur 

Thuiswerkplek

Premie vrij pensioen

Leuke mensen 

Laten we eerlijk zijn; het is misschien niet helemaal objectief om ons bedrijf te omschrijven als een groep leuke mensen. Maar laten we wel wezen, het is absoluut een kernwaarde waar we veel belang aan hechten. Samen streven we naar resultaten door teamwork, waarbij we elkaars sterke punten benutten. De optelsom hiervan bepaalt de kracht van ons bedrijf en dus ook de meerwaarde voor onze klanten. Dit teamwork bloeit het beste op in een inspirerende, relaxte omgeving met… juist ja, leuke mensen! 

Plezier en optimisme 

Plezier in je werk vormt een belangrijke basis voor creativiteit. We hechten veel waarde aan optimisme, positiviteit en een can-do houding. Om dit te benadrukken organiseren we regelmatig, als onderbreking op het harde werken, leuke activiteiten tijdens en buiten het werk. To name a few: fierljeppen, kook-workshops, drankjes drinken, rennen, kickboxen, tafeltennis, darten, BBQ-en, flipperen (highscore 2,6 miljard!!! beat that score), wielrennen, Company Updates en gezamenlijke tripjes met onvergetelijke, spannende en hilarische momenten.